Continuă lucrările de amenajare a Bazei Sportive Obor în cadrul proiectului „𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐚 TIP1, strada Câmpului nr.3, municipiul Dej, județul Cluj” finanțat prin Compania Națională de Investiții.

👉Baza sportivă care va fi construită pe terenul Obor va cuprinde:

📌 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,50 x 117,00m și cele ale suprafeței utile de joc 68,00 x 105,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3,00m pe laturile lungi și 6,00m pe laturile scurte. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentului de organizare activității fotbalistice din 2018 al Federației Romane de Fotbal.

📌 Terenul poate fi marcat si pentru 𝟐 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢-𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥, suprafețele vor fi 40,00 x 60,00m. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatra compactate.

📌 Gradene tribune pentru 500 de spectatori.

📌 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥, 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭, 𝐯𝐨𝐥𝐞𝐢 𝐬𝐢 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬 cu dotările necesare. Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 25,00 x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 40,00 x 20,00m. Zona de protecție perimetrala are lățimea de 2,00m. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Romane de handbal, baschet, volei si tenis. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat si balast compactat.

📌 Va exista o instalație pentru 𝐢𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐧𝐨𝐜𝐭𝐮𝐫𝐧.

📌Clădire pentru 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐚𝐫𝐞

📌 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐫𝐭𝐚

📌 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞

📌 𝐀𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

📌 𝐒𝐩𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐢