Pentru iubitorii de animale și liniștea naturii, de la mic la mare, există parcul de agrement de la Mica, județul Cluj (lângă Someș), unde va puteți bucura de momente de relaxare, să fotografiați și să va plimbați într-o zonă liniștită.

 

 

Ținând cont de canicula care este prezentă zilele acestea, Someșul din apropiere aduce un strop de răcoare, iar curenții de aer formați în zonă cu siguranță o să va aducă o gură de aer proaspătă, ceva mai suportabilă.

 

Libere într-un perimetru îngrădit, lângă un lac amenajat special, vă așteaptă multe specii de animale: rățuște, lebede albe și negre, găini, capre, porci pitici, cerbi, căprioare, struți.

Animalele, nerăbdătoare și curioase, se apropie de gard atunci când sunteți în apropiere. Țineți cont că sunt animale sălbatice, este recomandat să nu băgați mâna la ele pentru a le mângâia sau hrăni. Vă rugăm să țineți cont de aceste aspecte, căci nimeni nu își asumă răspunderea!

 

Potecile parcului nu sunt asfaltate, dar sunt foarte curate, aveți în zonă și Someșul, iarbă verde, unde puteți da o fugă să va relaxați pe o pătură la soare sau pur și simplu să organizați un picnic cu familia (atenție! grătarele în zonă sunt interzise, așa că puneți cu voi mâncare gata pregătită). Vă puteți bucura și de o plimbare liberă printre animale sau pe lângă Someș, activitate care garantează relaxarea.

 

 

De asemenea, pentru pescari avem o veste bună, în aceeași locație este un lac amenajat special pentru practicarea acestui sport și o pensiune unde vă puteți caza. Pensiunea La Noru din Mica care are un restaurant, un bar, un lounge comun şi o grădină. De asemenea, există un bar, facilități de grătar, terasă și o zonă de plajă privată.

 

 

Tariful, pe booking.com, este de 150 lei/noapte pentru 2 adulți.

 

 

Lista activităţilor care se pot desfăşura pe parcursul vizitării parcului de agrement de la Mica: plimbări, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta, vizitarea fermei de animale, picnic, ședințe foto, alte activități specifice care se pot desfășura în natură, pe iarbă verde.

 

Accesul este liber la animale, pentru plimbare, iar pentru lacul de pescuit și pensiune se achită taxe.

 

 

 

 

 

 

Autor: Cătălina Săplăcan
Data publicării: 13.07.2021