Grădinița cu Program Prelungit “Paradisul Piticilor” Dej a desfășurat în această săptămână Programul național “Săptămâna verde”.

Conform planificării au fost propuse activități de ecologizare, plantare de flori și puieți, reciclare după cum urmează:

MICUL ECOOLOGIST, DACĂ VREM NATURA SĂ O PROTEJĂM, DE MICI ÎNVĂȚĂM CUM SĂ PLANTĂM! APA, IZVORUL SĂNĂTĂȚII, RECICLEZ, TRANSFORM, CREEZ; AER, SOARE ȘI MIȘCARE

La activități au participat alături de preșcolari și părinți, dar și reprezentanți din cadrul unor societăți cu care unitatea are încheiate parteneriate de colaborare.

Echipa de implementare a proiectului a declarat că scopul acestei săptămâni a fost familiarizarea copiilor de la vârste foarte mici cu protejarea mediului înconjurător, dar și explorarea responsabilă a resurselor materiale pe care mediul natural le oferă.

Prin activitățile pe care le-am desfășurat, am încercat să conștientizăm fiecare dintre noi rolul pe care îl avem pentru a menține un mediu sănătos și să găsim soluții pentru prevenirea și ameliorarea manifestărilor de degradare a mediului înconjurător.

Pe această cale mulțumim tuturor părinților care s-au implicat și tuturor partenerilor: Compania de Apă Someș S.A, Ocolul Silvic Dej, Societatea Pehart Tec S.A, Magazinul Kaufland Dej.