Cum se formează liderii! Mureșan Theodor Andrei din clasa a X-a B, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej, va porni, din luna august 2023, într-o uimitoare aventură de un an în Statele Unite ale Americii. Theo este printre puținii elevi acceptați la nivel național în FLEX Program, acronim pentru Future Leaders Exchange Program.

Programul, adresat elevilor de liceu din Europa de Est și Orientul Mijlociu, oferă un an de studiu în cadrul unui liceu american, iar scopul principal este bineînțeles formarea de viitori lideri la nivel mondial. Astfel Theo va deveni elev, pentru un an, al unui liceu ce va fi ales dintre statele Texas, California, Florida și Hawaii. Theo are acum șansa de a învăța și de a cunoaște pe viu cultura americană, de a se dezvolta pe diverse paliere academice, dar și sportive și de a deveni un ambasador al țării, al orașului Dej și al Colegiului în SUA.

Mureșan Theodor Andrei este de altfel un adolescent interesat și implicat în diverse asociații culturale și sportive, precum Asociația de reenactment istoric Terra Dacica Aeterna și clubul de fotbal american Cluj Crusaders. Îl felicităm și îl susținem în noua sa aventură!