Numele meu este Carla Rebrișorean, am 13 ani și sunt născuta pe 20/03/2009, în orașul Saint Maurice, (regiunea pariziană), din părinți dejeni. De micuță mi-a plăcut jocul cu mingea… am preferat mingile în locul păpușilor.


Am început activitățile sportive cu tenisul de câmp, pe care l-am practicat timp de 2 ani, dar în toată această perioadă am cerut să fiu înscrisă la fotbal(ca și activitate extrașcolara).Am mai făcut și tenis de masă.

În al doilea an de tenis, părinții m-au înscris și la fotbal, la clubul din orașul în care locuim(Vincennes), la vârsta de 7 ani. A fost și un impuls în plus, datorită faptului că atunci (anul 2016), i-am întâlnit  pe jucătorii echipei Naționale care participau la Campionatul European de fotbal, care s-q desfășurat în Franța. Am avut privilegiul să îi întâlnim personal în complexul unde au locuit pe perioada șederii lor în Franța). Abilitățile sportive m-au făcut să avansez , iar antrenorul văzând capacitățile, m-a trimis să mă antrenez și să joc în campionat cu grupa băieților(de vârsta mea).

În toată această perioadă am participat la mai multe meciuri (am fost încurajată în tot acest timp de către prietenul nostru CATALIN ITU și de tatăl lui, Mircea Itu.

Anul trecut în Iunie antrenorul echipei fetelor(care m-a antrenat cât am fost la grupa fetelor), m-a cerut pentru un turneu la care participau echipe cunoscute în Franța(Olimpique Marseille, PSG etc ..U13 féminin. Am fost surclasată deoarece jucam pt U12 băieți.
După acest turneu am participat la probele sportive pentru a fi acceptată(sau nu), la PSG.

În urma acestor probe am fost acceptată la echipa PSG U 13 feminin și începând de la sfârșitul lunii August evoluez la acest club. Integrarea a fost rapidă și am primit tricoul cu nr. 10.


În general meciurile atât amicale cât și in campionat le jucam împotriva echipelor de băieți de aceeași vârsta cu noi U13.
În luna Noiembrie am fost convocată pentru un stagiu de o săptămână la echipa Națională a României U15.

În anul competițional pe care l-am încheiat cu PSG am participat la 7 turnee, dintre care 3 oficiale;

Locul 1 la faza județeana
Locul 2 la faza regională
Locul 3 la faza naționala, unde am fost aleasă și una dintre cele mai bune jucătoare. Aici am obținut locul 1 la partea de tehnică.

Locul 1 la turneul de la Meaux
Locul 1 la turneul de la Valencienne.
Locul 2 la turneul de la Vincennes.
Locul 5 la turneul Lady’ s Cup

În fiecare vacanță de vară, vin la Dej la bunici si mă antrenez pe stadion la Unirea. Chiar dacă sunt în vacanță, e pasiunea mea și vreau să fac asta, în special pe terenul din orașul natal al părinților mei, Dej, a declarat în exclusivitate pentru Radio FIR tânăra plină de talent și ambiție.

Noi îi dorim mult succes pe viitor și la cât mai multe realizări mărețe!