Elsa si prietenii / DEJ

Spectacol de animatie pentru copii cu mascote si personaje.

Momentul mult visat a sosit! Vino sa te intalnesti cu personajele preferate.

Portile regatul de gheata din Arendalle s-au deschis pentru toti copiii din DEJ !

Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil.

Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf,dar si Kristof impreuna cu renul sau prietenos, te asteapta.

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol , iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol. Ceea ce este nou si complet special chiar si pentru un teatru muzical neconventional, este ca la final de spectacol cei mici au parte si de un program de “incalzire” prin muzica si dans (sub forma de joc interactiv ) si multe alte activitati printre care si face painting(optional), alaturi de actorii  de la Golden Party.

Ne vedem la spectacol!

 

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Durata spectacolului: 60 minute

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Spectacol pentru audienta +2 ani

 

Locatia :Centrul Cultural Arta DEJ

Data : miercuri 18 ianuarie ora 17:30

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro,goldenparty.ro sau zilnic la sala si înainte de spectacol în funcție de disponibilitate.

Telefon rezervari : 0742422000

Pret:

De la 35 lei

 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii