Au fost momente de neuitat pentru tinerii care au încheiat anul școlar 2021-2022, ieri, 9 iunie 2022.

Festivitățile de absolvire din cadrul școlilor dejene unde aceștia au pus baza unei educații bune, au tranmis multă emoție și bucurie pentru realizărilor elevilor.

Primarul Municipiului Dej a publicat câteva imagini emoționante și un mesaj dedicat acestora, în care a cuprins esențialul acestei etape, dar și importanța unei noi etape care urmează în viața acestora.

„Emoții și bucurii pentru elevi, cadre didactice și părinți cu ocazia sfârșitului de an 2021-2022. Momente festive,  speciale de încununare a eforturilor tuturor, concretizate în rezultate frumoase la concursurile și olimpiadele școlare, de care suntem mândri. Felicitări elevilor care, prin muncă și perseverență, pregătiți de cadrele didactice și susținuți de părinți, au reușit să încheie încă un an, clădind astfel  pas cu pas fundamentul viitorului lor. Un an şcolar se încheie şi urmează o vacanţă binemeritată, iar în toamnă vă veți reîntâlni la începutul unui nou an şcolar, pentru a continua pregătirea educaţională.

Felicitări tuturor! O binemeritată şi frumoasă vacanţa de vară!”, a fost mesajul Primarului Municipiului Dej, Morar Costan.