Asociația Filantropia Dej organizează Concert de Colinde avându-l ca interpret pe îndrăgitul Ștefan Hrușcă.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Arta din Dej, de la Biserica Ortodoxă de pe Str. Crângului și de la Biserica Ortodoxă de pe Str. Regina Maria din Dej. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la numărul 0754611191.

După 4 ani, colindele tradiționale românești vor ajunge din nou la inima publicului din Dej, prin inconfundabila voce a lui Ștefan Hruscă. Cu stilul său cald și timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureșan va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge liniștit,” “Linu-I lin” și multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi însă nici cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra,” printre care se numără incredibila “Rugă pentru părinți” pe versurile lui Adrian Păunescu.

Cântate mereu cu aceeași sensibilitate, colindele culese și aduse în dar de Ștefan Hrușcă își păstrează autenticitatea. Așadar, primiți cu colindul și bucurați-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiție românească, în cea mai sinceră și pură formă a sa.

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 în localitatea Ieud din Maramureș și este unul din cei mai apreciați interpreți români de folk. A debutat în anul 1981 la Cenaclul Flacăra, în cadrul căruia a apărut în peste 1000 de spectacole, dar în mod definitiv a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpretează ca nimeni altul. Din 1991 s-a stabilit la Toronto în Canada, dar an de an duce tradiția mai departe, revenind în România pentru o serie de concerte anunțând marea sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos.