Parcul Balnear Toroc din Dej este pentru cei din județul Cluj și nu numai, o variantă mai ieftină, ar zice unii, de relaxare.

Ținând cont de situația mai delicată prin care am trecut și trecem cu toții, odată cu pandemia, bineînțeles că cei care vor să meargă la ștrand, își fac calculele în ceea ce privește cheltuiala pe o zi petrecută într-u astfel de loc.

Parcul Balnear Toroc din Dej are deja un renume în județul Cluj și nu numai,  fiind apreciat ca o locație unde te poți bucura atât de plajă și lac, cât și de piscină și topogane pentru copii.

Așadar să aflăm împreună câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o zi la Toroc!

Tarife pe zi:
– persoanele de peste 10 ani – 25 de lei (acces la plajă, lac, piscine și tobogane), iar după ora 16:00, în timpul săptămânii, intrarea este taxată doar cu 15 lei.
– minorii sub 10 ani, care vin cu însoțitori, au intrarea gratuită.
– cei care își doresc să stea la soare pe șezlong, pot face asta dacă îl închiriază cu 10 lei/zi.

Din cauza pandemiei, sauna parcului balnear Toroc nu funcționează în momentul de față, nici piscinele interioare.

Bugetul pe zi pentru o familie cu un copil sub zece ani ajunge undeva la 155 de lei (2 bilete pentru adulți × 25 lei + 3 meniuri mâncare x 25 lei + 30 lei alocați pentru o băutură rece de fiecare), fără a mai calcula cheltuielile pe transport, dacă aceștia vin dintr-o altă localitate.

Programul Parcului Balnear Toroc este zilnic:

• Luni: 12:00 – 21:00

• Marți – Duminică: 09.00 – 21:00

Se pot face abonamente de 15 intrări – 200 de lei.

De asemenea, la Parcul Balnear Toroc din Dej găsiți pensiunea Toroc, care se află în interiorul parcului, unde vă puteți caza la tariful de 150 lei/noapte pentru o cameră dublă și 200 lei/noapte pentru o cameră triplă (în acest tarif aveți intrarea gratuită la Parcul Balnear Toroc).

 

 

Autor: Cătălina Săplăcan
Data publicării: 04.07.2021