„SanRemo, festivalul, a blocat Italia săptămâna asta. Ediția 73, sau despre cum italienii își protejează muzica de 73 de ani.

RAI a vandut intr-o săptămâna publicitate de 48 miloane de euro. Noi am distrus și Cerbul de Aur și festivalul Mamaia și TVR-ul.

Serile de muzică italiană au adunat mai mulți italieni la tv decât Mondialele de fotbal din Qatar! La RAI, Gianni Morandi prezintă SanRemo împreună cu Amadeus. Praf îi faceam dacă erau la noi, din”expirați” nu-i scoteam.

„La tradizione della musica italiana” a fost declarația lui Pier Silvio Berlusconi, președintele Mediaset, atunci când televiziunile concurente au decis ca săptămâna asta să nu difuzeze niciun show tv lăsând astfel publicul să vadă muzica italiană la RAI.

De neimaginat la noi așa ceva. Dimpotrivă!

Îmi amintesc când TVR difuza Cerbul sau Mamaia , televiziunile concurente făceau tot posibilul să le ia fața. Între bani și principii ce credeți că ar alege ai noștri?

Teatrul Ariston, unde se ține festivalul,e cam de aceeași vârstă cu Teatrul de vara din Mamaia. Al nostru a ajuns o ruină in centrul stațiunii Mamaia.

SanRemo, Giani Morandi, RAI sau Teatrul Ariston sunt lecția că poți sa trăiești mult fără să îmbătrânești !”, a transmis îndrăgitul prezentator de televiziune, Dan Negru, într-o postare pe o rețea de socializare.