În lumea dulciurilor, există un loc magic în care gustul rafinat se împletește cu eleganța irezistibilă a deliciilor dulci. Acest loc este Cofetăria Lemnul Verde, o destinație care aduce bucurie și încântare clienților săi printr-o combinație unică de tradiție, pasiune și ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Cu o echipă pasionată și talentată de cofetari, Cofetaria Lemnul Verde se mândrește cu faptul că fiecare produs este o operă de artă dulce. De la eclerele delicate până la torturile decadente, fiecare creație este gândită cu atenție la detalii și îmbină armonios aromele naturale, culorile vibrante și texturile inedite.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi ceva care să vă bucure la Cofetaria Lemnul Verde. Zilnic oferim o mulțime de sortimente de prăjituri gustoase, torturi spectaculoase, înghețată artizanală, fursecuri crocante, cafea aromată și multe alte delicii.

Poftă de dulce și foarte sănătos? Bucură-te de produse delicioase într-o variantă fără zahăr, potrivite pentru diabetici.

» EVENIMENTE «

Cofetaria Lemnul Verde nu oferă doar gusturi minunate, ci și un design unic pentru torturile și prăjiturile dumneavoastră de evenimente speciale. Indiferent dacă aveți o nuntă, un botez sau o altă ocazie specială, putem crea desertul perfect care să se potrivească temei și stilului evenimentului dumneavoastră.

Dulciurile rafinate și elegante de la Cofetăria Lemnul Verde vor transforma orice eveniment într-o ocazie specială și memorabilă. Indiferent de evenimentul pe care îl sărbătoriți, lăsați gustul și frumusețea dulciurilor noastre să vă însoțească într-o călătorie senzorială de neuitat.

Succesul garantat pentru un eveniment reușit!

Ne găsiți şi pe pagina de Facebook Cofetaria Lemnul Verde şi pe site-ul nostru lemnulverde.ro

Pentru detalii și consiliere legate de oferte personalizate special nevoilor tale, ne poți contacta la telefon:

 0741 108 827

 Locații :

  • Str. 1 Mai nr. 7, Dej – 0748 028 746
  • Centrul Comercial Aurora, Dej – 0758 114 464
  • Piața Unirii, nr. 4-5, Cluj Napoca – 0753 095 680
  • Iulius Mall, Cluj-Napoca – 0748 028 742
  • Vivo! Cluj-Napoca – 0758 075 838
  • Aushopping Iris, Cluj-Napoca – 0748 028 742
  • Str. Hășdății nr.1A, Gherla – 0724 095 113