Azi, 13 februarie, este marcată Ziua Mondială a Radioului – World Radio Day. Această zi a fost proclamată la 3 noiembrie 2011, de către cea de-a 36-a Conferinţă generală a UNESCO, ratificată de Adunarea Generală a UNESCO din decembrie 2012 şi marchează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, în anul 1946, cu 77 de ani în urmă.

Suntem Radio Fir și emitem pe frecvenţa 96,2 FM, având ca arie de acoperire orașele Beclean, Dej, Gherla și localitățile limitrofe. Cu o experienţă de peste 20 ani pe piaţă, Radio Fir este postul de radio local cu cea mai mare audienţă.

Suntem o echipă dinamică, dornici să facem din Radio FIR, zi și noapte, radioul tău. Să-ți aducem zâmbetul pe buze, să oferim informații de interes, să aducem în fața ta mai marii orașelor și localităților limitrofe, să te facem să dansezi prin casă, să cânți la volan și să știi tot ce este important la ziua de ieri, de azi și de mâine, din istoria, prezentul și viitorul tău.

Noi suntem:

Pogăcean Camelia – Director General

Ioana Jeler – Realizator emisiune “Cu cărțile pe față”

Ciprian Muncelean – Realizator matinal

Marcel Pop – Realizator emisiune “Hai pe fir”

Alex Prunean – Realizator știri

Cătălina Maria Săplăcan – Redactor & Asistent manager marketing

Alin Scrob – Programator playlist

Zi de zi suntem alături de tine! Ne dedicăm, iubim ceea ce facem și ne iubim ascultătorii & urmăritorii. Un radio care ajunge la suflet, un radio care prinde viață din ambele direcții. A noastră, ca cei care facem să funcționeze totul spre plăcerea ta, dar și a ta pentru că ne dai viață când alegi 96,2 FM la tine în mașină, acasă, la birou, într-o încăpere unde dorim, atunci când ne asculți, să te găsească finalul de zi un ascultător mai bine informat, binedispus de muzica noastră și care să aștepți cu drag a doua zi, să te avem aproape.

Ne poți asculta și online, din orice colț al țării sau a lumii, pe site-ul nostru www.radiofir.ro.

Ziua Mondială a Radioului înseamnă sărbătoarea unui mijloc de informare pe care îl preţuim, un instrument accesibil al informaţiei, educației, culturii, al libertății de expresie și al dezbaterii publice. Puterea unică a radioului, zi de zi, este de a aduce oamenii laolaltă.