„Cum să distrugi fotbalul unei națiuni și să îngropi visele a milioane de oameni, îmbrăcat în costum și cu atitudine de învingător.

FOTO: playsport.ro

Îmi e rușine că, după fiecare meci al Naționalei, în loc să mă bucur de victorie, trebuie să aplec capul, să închid televizorul și să îmi dau singur niște speranțe pentru niște vremuri care par că nu vor mai veni niciodată.

FOTO: playsport.ro

E clar că în teren nu se poate mai mult, când fotbalul este ultimul lor obiectiv, înaintea jocului cu mingea tronând frezele, mașinile jmekere, distracțiile, tatuajele și altele. Dar totul pleacă de la „cap”. De la cine conduce o federație și cum o face. Ce e de remarcat e atitudinea asta continuă de învingător al… Bo$$ului, de diplomat cu rezultate, de lider care crede că poate sta la masa celor care într-adevăr merită, când, de fapt e doar un ambalaj care ascunde o lipsă totală de inspirație, de idei de manageriat, de interes față de instituția în cauză. Iar noi, cei ce iubim acest sport și ne dorim din nou să ne facă să ieșim pe străzi, fericiți și să ne îmbrățișăm unii cu alții, chiar dacă nu ne cunoaștem, suferim și ne dăm speranțe false.

FOTO: playsport.ro

Hagi, păreai dus cu capul când spuneai să vă facem statuie și că nu o să mai pupăm noi așa fotbal, te acuzau unii că nu ți se mai poate ajunge la nas, atât de arogant păreai, acum… îmi vine sa îmi iau niște băieți și să vă ridicăm fiecăruia din Naționala de atunci câte o statuie.

Sunt trist. Sunt trist și mă doare ca în funcțiile de decizie al unor instituții, se află unii, alții, care sunt orice altceva, numai români nu.

FOTO: playsport.ro

RUȘINE ADUNĂTURII DE FOTBALIȘTI care joacă sub tricolorul naționalei de fotbal, și RUȘINE CONDUCERII FRF.

 

Mi-e dor de copilărie, cu amintirile ei, cu tot.”, este mesajul publicat de Aurelian Temișan, după meciul de aseară România – Muntenegru 0-3.