„Am fost azi pe strada Titulescu acolo unde s-a semnalat prezenta a 8-9 caini care ies mereu pe strada si creeaza neplaceri. Am luat legatura cu proprietarul si vom rezolva in felul urmator problema: cainii vor fi microcipati, sterilizati( cu prioritate femelele) si vaccinati.

Vom repara gardul astfel incat cainii sa nu mai poata sa iasa in strada. Avem nevoie de 50 de m de plasa, cativa stalpi si probabil ciment. Cautam o echipa pentru aceasta lucrare.

Costurile vor fi suportate de asociatie si lucrarea va fi efectuata de indata ce vremea va permite acest lucru. Situatia se datoreaza tot abandonului si lipsei sterilizarii pentru ca de-a lungul timpului i s-au abandonat acolo pui care ulterior au crescut si s-au inmultit. Situatia financiara si fizica a proprietarlui nu ii permite sa faca mai mult si a carpit in zadar la gard.

Oricine poate sa se implice prin donatii sau mana de lucru. Impreuna putem rezolva aceasta problema. Amenda primita de proprietar nu rezolva nimic.”, au transmis reprezentanții Asociației Anima Pro Terra din Dej.

Puteți susține Asociatia Anima Pro Terra prin donații în contul RO13RNCB0108108616540001 deschis la BCR Dej, cod BIC or SWIFT RNCBROBU.