APEL UMANITAR URGENT!!
Ionatan David din Gherla trece prin momente de grea cumpănă. La doar 33 de ani se confruntă cu o problemă neurologică gravă care necesită operație urgentă pentru că șansele de a avea o viață normală să fie cât mai mari. Încă de mic copil s-a confruntat cu crize de epilepsie care au fost ținute sub control cu ajutorul tratamentului, dar în urma unui accident avut în anul 2014, în urma unei lovituri puternice la cap, o porțiune din creier a rămas grav afectată.

În prezent, datorită faptului că avea numeroase crize, în urma unui control la medicul său din București, se pare că este nevoie URGENTĂ de operație, operație care se ridică la costul de 10.000 euro.

Din păcate părinții lui Oni (cum îi spunem toți cei apropiați), nu își permit această sumă și ne-au cerut ajutorul. Medicul lui Oni le-a spus acestora că dacă ar fi fiul ei l-ar opera a doua zi, atât de gravă fiind situația.

Vă rugăm din suflet să vă alăturați nouă pentru a pune umărul la această povară astfel încât Bunul Dumnezeu să-Și arate prin fiecare dintre noi bunătatea, dărnicia și dragostea Lui pentru Oni și nu numai.

La dorința familiei David, donațiile se pot face în contul Asociației Oastea Domnului Gherla:
Cont lei: RO35 RZBR 0000 0600 1738 0417 Cont(euro): RO82 RZBR 0000 0600 1718 0624
Swift code: RZBR ROBU deschis la Raiffeisen Bank Gherla cu mențiunea Pt IONATAN DAVID