Îndrăgita artistă Andra a declarat într-o postare pe pagina oficială de Facebook despre faptul că obișnuiește, în general, să-și facă singură machiajul, asta pentru că, ținând cont de viața agitată pe care aceasta o trăiește uneori, pe plan profesional, a fost nevoită să învețe arta machiajului.

„Machiajul este o artă. Un mod de a pune în valoare calitățile unei femei și de a-i da încredere de sine. În timp, am învățat să stăpânesc această artă: la început de nevoie, pentru că aveam apariții la televiziuni și nu îmi permiteam un make-up artist profesionist, iar apoi a devenit o pasiune. Azi merg la un eveniment și m-am aranjat singură, sper că vă place. Pentru mine a fost o plăcere!”, este mesajul transmis de Andra pe contul oficial de Facebook.

Femeile trebuie să fie atente și la acest detaliu: machiajul. La fel precum hainele, atitudinea sau gesturile și machiajul definește personalitatea unei femei. Este bine cunoscut faptul că pe timp de zi acestea trebuie să fie discrete, cât mai light, cu nuanțe și contur cât mai spre natural, în timp ce machiajul de seară trebuie să fie mai bine evidențiat, dar niciodată dus spre vulgaritate.

Dacă azi este 8 Martie, Ziua internațională a femeii, punctam și aceste detalii și aducem apreciere tuturor doamnelor și domnișoarelor, pentru tot efortul pe care-l fac zi de zi ca să aducă frumosul în această viață!

 

La mulți ani, femei din întreaga lume!