Au fost momente de neuitat pentru tinerii absolvenți ai claselor a 8-a, la festivitățile de absolvire din cadrul școlilor dejene unde aceștia au pus baza unei educații bune. Primarul Municipiului Dej a publicat câteva imagini emoționante și un mesaj dedicat acestora, în care a cuprins esențialul acestei etape, dar și importanța unei noi etape care urmează în viața acestora.

„Moment emoționant pentru absolvenții claselor a 8-a, un moment important și aparte pentru fiecare, elevi, părinți, cadre didactice. Pentru absolvenți este un bun prilej de a face bilanțul anilor de studii. Cu siguranță au fost momente frumoase dar și multe momente dificile în acești ani, dar cu entuziasmul și energia tinereții au reușit să treacă de fiecare provocare și să ajungă la final de gimnaziu.

Felicitări tuturor pentru realizări, note mari la Evaluarea Națională și succes pe mai departe la instituțiile de învățământ în care doresc să ajungă.”, a fost mesajul Primarului Municipiului Dej, Morar Costan, alături de următoarele imagini care transmit totul.