Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca. Din fericire, nimeni nu a fost rănit pentru că părinții, copiii și personalul medical s-au evacuat singuri.

Focul s-a aprins într-o cameră tehnică, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit.

În jurul orei 6, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii de Pediatrie III. Mai exact, incendiul a afectat camera tehnică, fiind lichidat rapid. Ca măsură de precauție, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor 22 de minori, alături de 21 de părinți, respectiv 6 cadre medicale. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare. La misiune au fost alocate trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara, două echipaje SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Personalul medical s-a mobilizat exemplar în gestionarea situației de urgență, iar pacienții au fost mutați în alte saloane.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4 mp, doar la camera tehnică, fiind lichidat rapid. Cel mai probabil, acesta a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.


O femeie în vârstă de 77 de ani a fost ucisă ieri după-amiaza, pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Suspect este chiar fiul femeii, spun oamenii legii. Vecinii victimei spun că bărbatul avea probleme de comportament și în urmă cu mai multe zile a intenționat să se arunce de pe bloc.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care a izbucnit scandalul în apartamentul femeii, dar polițiștii anchetează deja acest lucru.


Compania aeriană Wizz Air a anunțat creșterea numărului de zboruri de la Cluj-Napoca, pentru a oferi călătorilor mai multe opțiuni pentru vacanțele de vară și toamnă.

Astfel, Wizz Air crește capacitatea de transport a pasagerilor cu 176.000 de locuri, pe perioada sezonului estival. Printre zborurile noi se numără destinații precum Malaga, Barcelona, Bari sau Bologna.