Astăzi se deschide Patinoarul din Dej amplasat în parcarea amenajată de pe strada Nicolae Titulescu. Intrarea pe patinoar se va realiza în serii de 1 oră și 30 minute, cu pauze de 30 de minute între serii, pentru întreținerea suprafeței de patinaj, după următorul program:

  • 28 decembrie- 13:00- 20:30
  • 29, 30 decembrie- 09:00- 20:30
  • 31 decembrie- 09:00- 16:30

Patinoarul va fi închis în data de 1 ianuarie, 2024 și va fi redeschis în data de 2 ianuarie, 2024, când va funcționa în intervalul 13:00- 20:30.
Începând de miercuri, 3 ianuarie, 2024, patinoarul va funcționa după program normal, începând cu ora 09:00.

Biletul de intrare rămâne la același preț, pentru copii cu vârsta sub 18 ani are valoarea de 5 lei, pentru adulți 10 lei, iar închiriatul unei perechi de patine costă 5 lei.


O tânără pozitiv la testarea cu aparatul drugtest, a făcut prăpăd în Șomcut. Șoferița în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina în curtea unei case.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare de la pompieri și un echipaj al ambulanței. Tânăra a fost consultată de către echipajul medical și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Tânăra, din județul Bistrița-Năsăud a fost testată cu aparatul drugtest, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. I-au fost prelevate probe biologice pt a confirma rezultatele aparatului.


Un nou accident de circulație a avut loc ieri dimineața pe strada 1 Mai, în locul în care de mai bine de un an de zile oamenii solicită autorităților să monteze la loc parapeții care protejează trotuarul, inlăturați odată cu reabilitarea drumului. Și de această dată, doar norocul a făcut ca nimeni să nu se afle pe trotuar.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, fără ocupanți în acesta.

Un bărbat a primit primul ajutor calificat la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Totodată au fost asigurate măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, având în vedere avaria produsă la o conductă de gaze.


Peste 8 tone de petarde și artificii au fost confiscate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj. Aceștia au pus în aplicare 5 percheziții domiciliare, pentru că aveau informații că iîn perioada noiembrie-decembrie, un bărbat de 29 de ani, din județul Suceava, ar fi deținut și comercializat, fără drept, articole pirotehnice prin intermediul unui site web.

În urma perchezițiilor desfășurate în judetul Cluj polițiștii au descoperit aproximativ 8.000 de kilograme de articole pirotehnice

De asemenea, au fost ridicați peste 1.731.000 de lei, din care despre aproximativ 526.000 de lei existând indicii că ar reprezenta rambursuri de la firme de curierat și 30.050 de euro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.