Florin Piersic a început ședințele de kinetoterapie şi recuperarea medicală, au anunțat medicii de la Spitalului de Ortopedie „Foişor”, unde este internat actorul.

Operația la genunchi, ultima la care a fost supus actorul clujean a decurs bine, iar starea actorului se ameliorează încet O nouă evaluare a fost făcută de medici ieri, iar aceasta a arătat că evoluția este lent favorabilă.

Actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, unde a fost operat de urgență pentru îndepărtarea protezei de genunchi, de unde a pornit infecția generalizată în organism cu care s-a luptat Florin Piersic mai multe săptămâni.


Procurorii Parchetului European au anunțat că au efectuat cinci percheziții în Romania în cadrul unei anchete privind o fraudă de opt milioane de euro din fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente medicale în timpul pandemiei Covid-19.

Ancheta Parchetului European, condus de Laura Codruța Kovesi, a scos la iveală faptul că ”o rețea infracțională a fost formată între anii 2020 și 2022 pentru a manipula achizițiile publice de măști de protecție, dezinfectanți și alte materiale medicale pentru spitale, școli și alte unități municipale de stat în beneficiul unor furnizori prestabiliți despre care se înțelege că au făcut parte din schemă.

Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili amploarea activităților infracționale suspectate și prejudiciul cauzat.


Vorbim în continuare despre un subiect important și deloc de neglijat – FERICIREA LA LOCUL DE MUNCĂ.

Doar o treime dintre români spun că se simt împliniți la job și mai bine de jumătate se declară epuizați, conform unui studiu. Pentru fericirea angajaților, tot mai multe companii investesc în beneficii în natură. Conform studiului, persoanele cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 de ani sunt cele mai stresate la locul de muncă, în special din cauza volumului de muncă ridicat, dar și din cauza salariului prea mic în raport cu responsabilitățile pe care le au. Iar echipa cu care lucrează poate fi decisivă atunci când alegem să renunțăm la un job. Iar nefericirea la locul de muncă duce în cele din urmă la epuizare, în special la cei noi în câmpul muncii.

77% dintre angajații generației Z (18-24 ani) spun că s-au confruntat sau știu pe cineva care se confruntă cu BURN-OUT. 22% dintre respondenţi consideră că schimbarea locului de muncă ar putea fi o modalitate de a face faţă nivelului ridicat de stres, în timp ce 12% au menţionat o creştere a consumului de substanţe precum tutunul sau alcoolul pentru a face faţă stresului, iar 8% au apelat la serviciile unui terapeut sau psiholog.