Ești SGP în activitate în Ministerul Apărării Naționale, ai studii postliceale sau universitare și îți dorești o promovare?

205 locuri pentru tine!
Până la data de 14 OCTOMBRIE te poți înscrie pentru CURSUL DE FORMARE A SUBOFIȚERILOR ÎN ACTIVITATE organizat la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre din Pitești.

Citește mai jos, cu atenție, care sunt condițiile și criteriile de recrutare.

INFORMAȚII MILITARE (5 locuri) – se pot înscrie NUMAI soldații/gradații profesioniști din DGIA.
INFANTERIE (150 de locuri)- se pot înscrie NUMAI soldații/gradații profesioniști din MApN.
CERCETARE (50 de locuri) – se pot înscrie NUMAI soldații/gradații profesioniști din MApN.

Alte CRITERII DE RECRUTARE pentru cursul de formare a SUBOFIȚERILOR în activitate:
✅Vârsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie la finalizarea cursului de formare.
✅Studii: absolvenţi ai învățământului liceal cu diplomă de bacalaureat și ai învățământului postliceal (nivelul 5 de calificare) sau universitar de licență, orice specializare.
✅Vechime: cel puţin 1 an vechime în serviciu ca soldaţi/gradaţi profesionişti în activitate (calculată de la data absolvirii programului de instruire şi până la data începerii cursului de formare a ofiţerilor în activitate) șI să fi fost apreciat în ultimul document de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin „Foarte bun”.

ÎNSCRIERE:
Înscrierile se fac online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveți domiciliul.
Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .

ATENȚIE❗ După înscriere și susținerea probelor de selecție vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar examinarea medicală se va susține după concursul de admitere.

SELECȚIA aptitudinală constă în parcurgerea:
– probelor psihologice (test de aptitudini și de personalitate);
– probelor fizice (traseu utilitar-aplicativ cu baremul 1 min. și 45 sec. ; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul de 9 min. și 45 de sec.);
– interviului de evaluare finală.

CONCURSUL DE ADMITERE
Pentru informații despre calendarul examenelor de admitere și probele de concurs, consultă metodologia de admitere și ghidul candidatului, accesând următoarele link-uri: http://www.ncoacademy.ro/…/Metodologie%20admitere%20FI.pdf
și
http://www.ncoacademy.ro/…/Ghid%20Candidat%20Admitere…

Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală și la concursul de admitere, vor efectua EXAMINAREA MEDICALĂ conform indicațiilor primite de la recrutor.
‼️ Pentru mai multe informații accesează site-ul: www.recrutaremapn.ro sau mergeţi la biroul informare-recrutare.

Sursa Recrutare MApN
Foto: MApN