„Cu frate-miu C4RDIN4L…

Detaliez putin despre el:

Este noul membru al trupei M.o.s.s.a.d. Un om cu state vechi in muzica. Nu dau din casa, unde, ce a mai facut, pentru ca nu dorim sa-i periclitam personajul nou pe care il iubeste si pe care vrea sa il tina multa vreme in viata.

Este compozitor, autor, producator muzical, instrumentist, Dj, si nu ultimul rand un om bun, extrem de talentat. Veti auzi munca lui prin piesele noastre. Prin liniile, beat-urile, chitarile, clapele si tot ce tine de sound, acolo este aportul si valoarea lui ca membru. Pe scena, va performa ca si Dj, si instrumentist.

S-a decis ca el sa isi pastreze indentitatea umana privata. Nu doreste sa vorbeasca in public, nu doreste sa faca can-can, doreste ca prin trupa M.o.s.s.a.d. si prin productiile pe care le face extra, sa se exprime doar asa, prin muzica! Acte artistice si atat! Viata privata tinde sa o tina departe de ochii lumii.

Pe aceasta cale tinem sa le multumim si prietenilor apropiati in mod public, ca ne-au inteles doleanta de al tine pe C4RDIN4L (cardinal) cat mai misterios, iar secretul asta sa ramana in familie si in cercul nostru restrans de prieteni.

Cont Oficial IG @c4rdin4lmusic. Peace out!

P.S. In cateva zile incepem…”, este mesajul transmis de Ozy, membru al trupei M.o.s.s.a.d.