𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐚 𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐢𝐦𝐛𝐮𝐧𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐭𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧
𝐀𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚 𝐚 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐜𝐨𝐥𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦

Lucrările de reparații și reabilitare termică a patru unități de învățământ din județul Cluj, finanțate din fonduri de la Consiliul Județean, au fost finalizate.

✅Astfel, cei 130.000 de lei alocați Primăriei comunei Mica au fost folosiți pentru achiziția unei centrale termice noi la Școala din Sânmărghita.
✅De asemenea, cu cei 110.000 de lei primiți, Primăria comunei Sânmărtin a achiziționat o centrală termică pentru Școala Gimnazială Cutca.
✅Totodată, acoperișul Școlii Gimnaziale din localitatea Suatu a fost reparat de către Primăria comunei Suatu cu ajutorul celor 55.000 de lei acordați de forul administrativ județean.
✅La rândul ei, Primăria comunei Borșa a efectuat, cu ajutorul celor 17.600 de lei primiți de la Consiliul Județean, reparații curente la acoperișul Grădiniței cu program normal din comuna Borșa.
📣𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑆𝑢𝑚𝑒𝑙𝑒 𝑎𝑐𝑜𝑟𝑑𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖𝑡 𝑙𝑎 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠 𝑛𝑜𝑟𝑚𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑎𝑡𝑎𝑟𝑒. 𝑉𝑜𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑢𝑠𝑡𝑖𝑛𝑒𝑚 𝑑𝑜𝑚𝑒𝑛𝑖𝑢𝑙 𝑠𝑐𝑜𝑙𝑎𝑟, 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑡 𝑡𝑜𝑡𝑖 𝑒𝑙𝑒𝑣𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑖𝑏𝑎 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑙𝑎 𝑜 𝑒𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒.”

În ultimele trei luni Consiliul Județean Cluj a alocat 1.378.000 lei pentru 11 comune clujene în vederea îmbunătățirii condițiilor de desfășurare a actului educațional, precum și pentru achiziția unui microbuz școlar.
ℹ️Pentru realizarea obiectivelor la instituțiile școlare din celelalte șapte unități administrativ-teritoriale, procedurile și operațiunile sunt în desfășurare.