Drogheria Hara – Pentru că ținem la sănătatea și frumusețea ta, ți-am pregătit pentru luna august o nouă promoție specială! În perioada 01.08.-31.08.2023, beneficiați de 20% REDUCERE la gama CAPITAL SOLEIL de la VICHY!

Știm că sănătatea și frumusețea ta sunt importante, de aceea ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din industrie.

Sensifine Baume-Demaquillant e formulat cu doar 9 ingrediente și oferă pielii sensibile și reactive eficiența unei duble curățări, care ajută la reducerea iritațiilor induse de viața cotidiană (poluare, machiaj).  În contact cu apa, emulsia laptoasă îndepărtează ușor impuritățile și particulele cele mai persistente de poluare și lasă un film hidratant protector non-gras. Pielea este curată, calmată și hidratată!

Serumul lipozomal Azelac RU te invită într-o călătorie către un ten impecabil, fără pete pigmentare, indiferent de intensitatea și etiologia acestora. În plus, serumul Azelac Ru îți răsfață pielea cu o hidratare profundă, efecte calmante și proprietăți antibacteriene. Aplică serumul lipozomal Azelac RU seara, pe pielea curată, și bucură-te de rezultate uimitoare!

Vă așteptăm cu o gamă variată de parfumuri, cosmetice dermatologice, produse pentru copii, precum și o varietate de suplimente alimentare, remedii naturale și homeopate.

Ai încercat IvaRG, noua gamă regenerantă pentru corectarea și prevenirea semnelor de îmbătrânire? Inovația IvaRG reduce liniile fine, ridurie și petele pigmentare prin combaterea stresului oxidativ, stimularea sintezei de colagen și accelerarea reînnoirii celulare.

Protejează-ți pielea cu crema potrivită pentru tine din gama Sunlight! Știai că atunci când te expui la soare e recomandat să reaplici cremă cu protecție solară la fiecare interval de două ore?

Îți oferim o experiență unică și convenabilă, asigurându-ne că toate nevoile tale de sănătate și frumusețe sunt îndeplinite.

Echipa noastră de specialiști este gată să ofere sfaturi și consultanță personalizată pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta.

Vino și descoperă rafturile noastre pline cu produse de încredere în Dej, str. Horea, nr.2 ( colț cu str. Avram Iancu).