În cadrul clinicii Di’Art Clinic redefinim împreună frumusețea naturală și armonia corpului tău. Noi îți stăm la dispoziție atunci când ai nevoie de intervenții de înfrumusețare, fie ele estetice sau plastice chirurgicale.

Dr. Diana Gavril Medic Specialist în chirurgia plastică și estetică, este mereu alături de pacienții ei cu cele mai potrivite soluții. La baza expertizei Doctorului Diana Gavril, director medical al clinicii noastre, stau studii și acreditări valoroase obținute atât în țară cât și în alte țări unde domeniul esteticii și chirurgiei plastice este într-un stadiu avansat de dezvoltare.

De ce să alegi Di’art Clinic

SĂNĂTATEA – unica misiune a clinicii Di’Art.

Satisfacția tuturor pacienților noștri este scopul nostru zilnic, astfel, fiecare etapă va fi planificată în detaliu și însoțiti de profesioniștii noștri, pentru a oferi cele mai bune servicii și tratamente.

Dispunând de aparatură de ultimă generație, ne asigurăm de rezultatele cele mai bune, în siguranță.

Monitorizare în continuu a procesului de recuperare și rezultatele, chiar și după procedură.

Proceduri : Abdominoplastie, Lifting facial, Augumentare mamară, Lipoaspirație, Lifting mamar, Blefaroplastia și alte încă 21 de proceduri.

Abdominoplastie

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală majoră, cu ajutorul căreia se îndepărtează excesul de piele și grăsime de la nivelul abdomenului inferior. În același timp operator se pot rezolva defectele de perete abdominal și se suturează pe linia mediană muschii drepți abdominali.

Abdominoplastia duce la îndepărtarea „șortului” de la nivelul abdomenului inferior producând o cicatrice permanentă extinsă de regulă de la un șold la altul.

Acidul Hialuronic

Acidul hialuronic este un component natural al pielii, care ajută la menținerea hidratării și a elasticității acesteia. Cu trecerea timpului, cantitatea de acid hialuronic din piele scade, cauzând pierderea fermității și apariția ridurilor.

Tratamentele cu acid hialuronic sunt proceduri minim invazive, care implică injectarea acidului hialuronic în piele pentru a o întineri și a o hidrata. Acestea pot fi utilizate pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii, inclusiv ridurile fine, ridurile adânci, pierderea volumului facial, pungile de sub ochi și liniile de expresie.

Epilare definitivă

Di’Art Clinic îți pune la dispoziție epilarea definitiva cu Alexandrite Motus AY, un sistem ultra performant și compact, care combină capacitatea excelentă a sursei laser Alexandrite, în siguranță și confort total.

Epilare permanentă cu laserul Alexandrite Motus AY, sigură și eficientă. Eficientă pe toate tipurile de păr si piele, inclusiv părul fin, deschis la culoare.

Efect permanent, datorită lungimii de undă cu absorbție ridicată care distruge foliculul de păr.

Remodelare coporală cu EM BODY

EM BODY BTL este cel mai bun dispozitiv de remodelare corporala. O serie de 4 tratamente efectuate la fiecare 3-5 zile reduce grăsimea cu 19%, în timp ce crește masa musculară cu 16%.

 În timpul unui tratament de 30 de minute, energia HIFEM provoacă aproximativ 20.000 de contracții musculare involuntare, nedureroase. Astfel, dispozitivul arde simultan grăsimi și întărește masa musculară.

Remodelarea corpului cu EM TONE

EMTONE este primul și unicul dispozitiv care furnizează simultan atât energie termică, cât și energie mecanică pentru a elimina toate cauzele principale ale celulitei și pielii lipsite de tonus în mod eficient și neinvaziv.

Prin aplicarea cu o temperatură controlată, cantitatea de depozite grase în orice zonă afectată este redusă. Presiunea asupra firelor conjunctive înseamnă că structurile fibroase se relaxează și reduc tensiunea subiacentă a pielii, care creează acel efect de gropițe.

Laserul vascular Motus AY

Laserul vascular Motus AY este un dispozitiv medical avansat utilizat în tratamentul afecțiunilor vasculare cutanate. Acesta utilizează tehnologia cu laser Nd:YAG, cunoscută pentru capacitatea sa de a trata leziuni vasculare și pigmentare nedorite de pe piele.

Laserul Motus AY este dezvoltat de compania Deka Medical și se bucură de o reputație solidă în domeniul dermatologiei și al medicinii estetice.

Program :

  • Luni – Vineri ,  10:00-18:00

Mai multe informații și programări la numărul de telefon:

0759 512 277

sau pe site diartclinic.com

Adresa:

Str. Predeal nr. 40G, Cluj-Napoca

Ne găsești și pe Facebook și Instagram

Di’Art Clinic – Sănătatea și Frumusețea ta sunt misiunea noastră!