Asociația „Vă Ajutăm din Dej” vă invită la a treia sesiune de Donare de Sânge la Dej, luni, 27 Noiembrie 2023.

Donarea de sânge este un gest simplu, dar cu un impact enorm. Prin donarea de sânge, puteți ajuta la salvarea vieților celor care au nevoie urgentă de transfuzii, cum ar fi victimele accidentelor, pacienții cu cancer, cei cu boli cronice sau femeile care nasc.

Pentru a ne organiza și pentru a vă oferi mai multe detalii, vă rugăm să completați formularul în care să menționați când sunteți disponibili să donați sânge.

Formularul este disponibil aici:

https://forms.gle/got7ocmbecvs5o6Q9

Datele personale colectate prin intermediul acestui formular, cum ar fi numele, prenumele și numărul de telefon, vor fi tratate cu cea mai mare grijă și în conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în scopul acestei campanii și nu vor fi distribuite sau utilizate în alt mod decât în cadrul proiectului nostru de donare de sânge.

Reprezentanții vă vor contacta ulterior pentru a vă confirma data, ora și locația sesiunii de donare de sânge, precum și pentru a vă oferi informații utile despre cum să vă pregătiți pentru acest act de generozitate.

Detaliile sesiunii de donare de sânge:

  • Data: 27 noiembrie
  • Ora: 08.30-11.30
  • Locație: Spitalul Municipal Dej, Policlinică, etaj 1, Sala de ședințe

Haideți să continuăm să Dăruim Viață Împreună!