Știm cu toții că avem interpreți și interprete care atunci când vin în fața noastră cu o piesă interepretata LIVE diferența este mare, atât în sens pozitiv, cât și negativ.

 

De multe ori atunci când ascultăm varianta live a unei piese, emoția e alta. Interpretarea e plină de viață, iar vocea artiștilor e transpusă real, fără efecte de studio.
Andia este deja o artistă îndrăgită în România, apreciată pentru vocea ei inconfundabilă.

 

Ea a ajuns în atenția scenei muzicale din România după ce a interpretat refrenul din hit-ul „Salcâmii”, realizat de Spike. Melodia s-a viralizat pe YouTube și a strâns peste 31 de milioane de vizualizări.

 

Melodia Retrograd, prima înregistrată alături de DJ Project i-a confirmat succesul, iar videoclipul hit-ului are în prezent peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Născută în România, județul Neamț, a absolvit Facultatea de Economie și master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local.

 

Invitată la Virgin Radio România Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, Andia a interpretat live în primă audiție Sfârșitul lumii, o piesă care a stârnit valuri de emoție ce s-au împrăștiat rapid în toate colțurile internetului.

 

Reacțiile n-au întârziat să apară, iar comentariile au fost pe măsura emoțiilor transmise:
„Acel moment, când un cântec transmite tot ceea ce sufletul tău i-ar spune..”
„Piesa asta mă transpune în altă galaxie. Andia, ești genială, creezi niște stări și emoții cu vocea ta, ceva wow….”
„Faci miracole cu vocea și versurile astea. Am ascultat o de 5 ori la rând, uitându mă mut la cât de frumoasă ești și câtă emoție ai, efectiv mi ai activat o emoție uitată și m ai trimis într-o altă dimensiune…..wow..”
„Pe fata asta am ascultat o în perioada cu melodia Slăbiciuni, când m am îndrăgostit pentru prima dată iar acum ascult melodia asta fiind cu el❤️mi a trezit multe emoții și fluturii în stomac ca în prima zi 😻”
„Mi a întors lumea pe dos melodia asta… Fără cuvinte!”

Autor: Săplăcan Cătălina
Data publicării: 03.11.2021