Trupa M.o.s.s.a.d. anunță faptul că în curând vor prezenta noul membru al trupei M.o.s.s.a.d. (oficial), dar încă nu poate fi dezvăluit, dar și lansarea unui album nou.

„A zis o vorba batraneasca zilele trecute, „a tunat si ne-a adunat”. Traim ca trupa un fenomen fantastic in interior si, curand vom incepe sa lansam, sa impartasim si cu voi ceea ce construim. Din pacate K9 nu poate sa fie alaturi de noi in proiectul asta nou, dar cand se va repatria, stie unde e casa noastra. In schimb avem binecuvantarea lui, de a merge inainte cu noul proiect.

Nu am fost deschisi niciodata sa primim alti membrii in trupa, dar „niciodata sa nu spui niciodata”… Am avut doar pe post de colaboratori, Dj, instrumentisti.

Pot sa spun ca traim cele mai intense vremuri din ultimii 10 ani ca trupa. In afara de piese solo, sau feat-uri, pe care am mai aparut in ultimii ani, trupa M.o.s.s.a.d. nu a mai lansat nici o piesa sau videoclip nou de 10 ani. Unii ne-ati vazut doar la concerte, in rest am tacut. Mda… Poveste lunga, nu o dezbat aici.

Ne-am apucat de muzica rap acum 22 de ani si de abia acum simtim ca incepem cu adevarat nebunia. Intinerim… Acum prezentul ne copleseste! Ceea ce am construit si inca lucram, este ceea ce visam de mici, sa sune bine, sa aiba relevanta, sa fim profesionisti. Ceea ce vom lansa contine multe stari! Nu pot descrie, o sa auziti!

De 10 ani am renuntat la ideea de a face un album. Anul acesta s-au implinit 15 ani de cand am lansat primul nostru album „Cuvantu’ Sus”. Asa cum am stiut noi atunci cand eram copii, ne-a iesit si l-am facut, era o alta epoca. Acum insa, vorbim despre cu totul altceva. In acesti ani, in care am stat mai mult in umbra muzicii, lucrand la proiectele altor artisti, ne-am cizelat viziunea inspre orizonturi mai largi si ample.

Da! Este oficial, este in „cuptor” cel de-al 2-lea album M.o.s.s.a.d. si este imens, lung si lat! Speram sa ne fiti alaturi in noua aventura Abia acum incepe!

#TrupaMossad