ECOLOR – Ne căutăm colegi noi! ANGAJĂM: mecanici, electricieni, muncitori în producție, tehnicieni reglare utilaje.

 

Suntem în căutare de candidați cu sau fără experiență în producție. Candidații trebuie să știe să scrie și să citească. Dacă ești interesat de un post în producție, trimite-ne CV-ul tău prin e-mail la adresa: recrutare@ecolor.ro și te vom contacta pentru a te programa la un interviu.

 

 

📞 𝟎𝟑𝟕𝟐𝟔𝟔𝟎𝟔𝟎𝟑 Sună și programează-te la un interviu!

 

 

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐢𝐦:

📍Un mediu de lucru sigur, curat cu efort fizic controlat

📍Salariu competitiv in functie de experienta si postul ocupat

📍Contract pe perioadă nedeterminată

📍Tichete de masă de 20 lei/zi

📍Ore suplimentare plătite 200%

📍Spor de noapte de 25%

📍Masă caldă gratuită la restaurantul Ecolor

📍Transport asigurat

📍Bonusuri anuale de performanță

📍Bonus de recomandare de 2000 lei brut

📍Prime de Sărbători

 

 

Suntem un producător de mobilier din Suedia, localizat în Cluj, România. Producem și exportăm mobilier, în principal către magazinele și depozitele firmei IKEA din întreaga lume.

 

 

Ecolor este o companie privată cu capital suedez, localizată în Cluj, România. Suntem o echipă de peste 700 de colegi și producem mobilier pentru cel mai mare retailer de mobilă și decorațiuni la nivel global. Ne bucurăm că rezultatele muncii noastre fac mai frumoase casele a milioane de oameni din întreaga lume! Lucrăm cu tehnologii moderne de producție, într-un mediu de lucru sigur și orientat spre calitate.

 

 

Fabrica are o suprafață construită de 57.000 m2, iar produsele finite sunt realizate din PAL și MDF. În fiecare zi se livrează câte 15-20 camioane de produse finite.

 

 

Ecolor a început activitatea în 2005. Compania mamă a firmei Ecolor este Gyllensvaans Möbler din Suedia – o companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor IKEA începând din 1952.

 

 

Suntem mândri că produsele noastre fac mai frumoase casele a milioane de oameni din întreaga lume!

 

 

Misiunea noastră este să creăm valoare pentru clienți, îmbunătățindu-ne activitatea în fiecare zi, împreună, iar valorile sunt bazate pe respect, încredere și curaj.

 

 

 

 

Autor: Cătălina Săplăcan
Data publicării: 24.11.2021